2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı, Ara Tatillerinde Yapılacak Öğretmen Seminerlerinin Online Ya Da Öğretmenlerin İstedikleri İllerde Yapılmasını Meb'den Talep Ettik - Duyurular
Duyurular // 4 Ekim 2024 Cuma
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı, Ara Tatillerinde Yapılacak Öğretmen Seminerlerinin Online ya da Öğretmenlerin İstedikleri İllerde Yapılmasını MEB'den Talep EttikBakanlığınızca yayınlanan duyuru kapsamında Kasım ayı ara tatili ve öğretmen seminerlerinin 11-15 Kasım 2024, ikinci dönem ara tatil ve öğretmen seminerlerinin 31 Mart -4 Nisan 2025 tarihlerinde yapılacağı bilinmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullara gönderilen 02-06 Eylül 2024 tarihleri Mesleki Çalışma Dönemi işlemleri ile ilgili genelgede Kasım, Nisan ve Haziran seminerlerinin de yüz yüze yapılacağı belirtilmiştir.
Pandemiden beri online uygulanan mesleki çalışma dönemi eğitimlerinin bu yıl da online planlanması iş yükü, maliyet ve zaman tasarrufu açısından önemlidir. Özellikle ailesinden uzakta çalışmak zorunda kalan öğretmenlerimiz bu dönemde online eğitimlerden arta kalan zamanlarda ailelerini görebilmekte; tam gün çalışan öğretmenlerimiz devlet dairelerindeki işlerini yürütebilmekte ve dinlenerek, daha zinde eğitim ve öğretime devam edebilmektedir. 
Bu sene de Kasım, Nisan ve Haziran mesleki çalışmalarının online planlanması veya öğretmenlerimizin istediği bir ilde almaları sağlanarak yeniden düzenleme yapılmasını Milli Eğitim Bakanlığından talep ettik.
ONLİNE ÜYELİK Herkesin sustuğu yerde "Hak mücadelenizin gür sesi olarak BİZ varız.“ anlayışıyla kurulduk. "Mesele ve sorun varsa çözümü de var." inancıyla yola çıkmış Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası -EĞİTİM GÜCÜ SEN- bu amaçla kurulmuştur.
Online Üyelik
// Diğer Duyurular